SİNOP / DURAĞAN - Şehit İdris Gezer Anadolu İmam Hatip Lisesi

ÜNİVERSİTEYE DOĞRU HEDEF YKS PROJESİ

Nis

ÖĞRENCİLERİMİZE VERİMLİ DERS ÇALIŞMA VE MOTİVASYON, ZAMANI VERİMLİ VE ETKİLİ KULLANMA, PLAN VE PROGRAM YAPMA VB. KONULARDA SEMİNER ÇALIŞMASI YAPILMIŞTIR

Öğrencilerimize derslerle ve nasıl çalışacaklarına dair verimli ders çalışma, sınav, planlı ve programlı ders çalışma, dikkat ve odak kullanma vb. konularda bilgilendirici seminer çalışması yapılmıştır.

11. SINIFLARA HEDEF YKS TANITIM BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI YAPILDI

HEDEF YKS İL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ VE ALINAN KARARLAR ŞU ŞEKİLDEDİR

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ TANITIM VE BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI YAPILDI

Öğrencilerimize Milli Savunma Üniversitesi tanıtım ve bilgilendirme çalışması yapıldı. Başvurulara yönlendirildi.

Şbt

OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE ETKİLİ VE VERİMLİ DERS ÇALIŞMA, DERS ÇALIŞMA PROGRAMI HAZIRLAMA, MOTİVASYON ÇALIŞMASI YAPILDI

Şbt

OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN KARİYER BULUŞMALARI VE MESLEĞİMDE 1 GÜN ÇALIŞMASI YAPILMIŞTIR

Okul psikolojik danışma ve rehberlik servisi ile okula sağlık çalışanı getirilmiştir. Sağlık çalışanı öğrencilerimize hem genel bilgilendirmeler hem de meslek ve mesleklerinde geçen günlerin nasıl olduğu hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmiştir.

Şbt

HEDEF YKS PROJESİ KAPSAMINDA VELİLERE YAPILAN DENEME SINAVLARININ ANALİZ BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI YAPILDI

DENEME SINAVI ÇALIŞMA TAKVİMİMİZ

Kas

Okulumuza Emniyet personeli çağrılarak öğrencilerimize polislik mesleği gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Öğrencilerimiz bu mesleki rehberlik çalışmasından olumlu yönde etkilenmiştir. Öğrencilerimiz polislik mesleği hakkında merak ettiklerini, sorularını sorarak akıllarındaki sorulara cevap bulmuşlardır. Emniyet personelimize bu katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Hedef YKS tanıtım bilgilendrimesi okulumuzun Etkinlik TV'sinde ve Okul Whatsapp gruplarında yapıldı.

Ekm

Öğretmen, Öğren ve Velilerimizi Üniversiteye Doğru Hedef YKS Hakkında Bilgilendirmek İçin Okulumuza Ait Afiş-Broşür Hazırlanmıştır.

Ekm

Akademik Takip Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Alınan Kararlar Şu Şekildedir:

AKADEMİK TAKİP KOMİSYONU ÜYELERİ