SİNOP / DURAĞAN - Şehit İdris Gezer Anadolu İmam Hatip Lisesi

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

6284 Sayılı Ailenin Korunmasına ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar Nelerdir?

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

6284 Sayılı Ailenin Korunmasına ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Nedir?

Bu ilde ŞÖNİM Var!

Şiddet Önleme ve İzleme Merkezleri(ŞÖNİM); kolluk kuvvetleri ve adli makamlarla nasıl koordine oluyor?

Bu ilde ŞÖNİM Var!

Şiddet Önleme ve İzleme Merkezine(ŞÖNİM) en çok hangi vakayla ilgili başvurular geliyor?

Bu ilde ŞÖNİM Var!

Şiddet gördüğünü beyan eden bir kadın/çocuk Şiddet Önleme ve İzleme Merkezine(ŞÖNİM) başvurdu. Nasıl bir yol izlenir?

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sebahattin KAYA'nın öğretmenler günü kutlama mesajıdır. Başta, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!

Kas

Okulumuzun okul aile birliği ve veli toplantıları gerçekleştirilmiştir. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantımız, Okul Müdürümüz Halil İbrahim COŞKUN'un konuşmasıyla devam etmiş ve ardından okul aile birliği ile ilgili bilgiler velilere okunmuştur. Okul aile birliği toplantısı sonlandıktan sonra velilerimiz kendi öğrencilerinin bulunduğu sınıflara giderek sınıf rehber öğretmenleri ile bilgi alışverişinde bulunmuştur.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

Şiddet gördüğünü beyan eden bir kadın Şiddet Önleme ve İzleme Merkezine(ŞÖNİM) ulaştığında ne yapılır?

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

İsteyen Her Vatandaş Şiddet Önleme ve İzleme Merkezine(ŞÖNİM) kolaylıkla ulaşabilir mi?