SİNOP / DURAĞAN - Şehit İdris Gezer Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

DİLİMİZİN ZENGİNLİĞİ PROJESİ KAPSAMINDA GAZEL OKUMA

Dilimizin Zenginliği Projesi kapsamında 9/A sınıfı öğrencilerimizden İsmail Melih BULUT isimli öğrencimiz gazel okumuştur. Emeği geçen öğretmen ve öğrencimize teşekkür eder, öğrencimize başarılar dileriz.

May

OKULUMUZUN KONFERANS SALONUNDA OKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR

Okulumuzun konferans salonunda ilçemizde bulunan 4 farklı lise türünde bilgi yarışması yapılmıştır. Yarışmaya İlçe Kaymakamımız Sayın Celal GÜNGÖR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sebahattin KAYA katılmıştır. İlçe Kaymakamımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze katılımları için teşekkür ederiz. Yarışmada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize de teşekkür eder, yarışmayı kazanan okulumuza başarılar dileriz.

Nis

Okulumuzda 12/A ile 12/B sınıfı öğrencilerimiz arasında "Başarılı Olmada Zeka/Çalışmak Önemlidir." konusunda 8. ders saatimizde konferans salonumuzda münazara etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe destek amaçlı tüm öğrencilerimiz izlemeye katılmıştır. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Aile ve Çocuk Eğitimi Programı Kurulu 22.04.2024 tarihinde saat: 14:10-14:30 arasında Okul Müdürü Halil İbrahim COŞKUN başkanlığında toplanmıştır. Toplantıya Müdür Yardımcısı Mesut GÜRBÜZ, Okul Psikolojik Danışmanı Ali İhsan ŞİMŞEK, Tarih Öğretmeni Hasan ŞAHİN, İngilizce Öğretmeni Sema TANYEL, Okul Aile Birliği Temsilcisi Abdurrahman TUNÇ katılmıştır. Program hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.

Veliye verilecek eğitim konusu olarak 1) Akran İlişkileri: Olumsuz ve zorlayıcı akran davranışlarını (zorbalık) önlemek için çalışma; 2) Dijital Güvenlik: Ailenin, dijital araçların dengeli kullanımı için gerekli olan azim, sabır ve emek inşasındaki rolü seçilmiştir. Verilecek eğitimin gün ve saati olarak da 16.05.2024 tarihinde saat: 12:00 belirlenmiştir.

Öğrenciye verilecek eğitim konusu olarak 1) Akran İlişkileri: Olumsuz ve zorlayıcı akran davranışlarını (zorbalık) önlemek için çalışma; 2) Dijital Güvenlik: Ailenin, dijital araçların dengeli kullanımı için gerekli olan azim, sabır ve emek inşasındaki rolü seçilmiştir. Verilecek eğitimin gün ve saati olarak da 14.05.2024 tarihinde saat: 15:00 belirlenmiştir.

18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN

Okulumuzun Etkinlik TV'sinde ve okul panolarımızda 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin kutlama paylaşımı yapıldı. Toprağı vatan yapan aziz şehitlerimizi minnet ve saygı ile anıyoruz

Mrt

OKULUMUZUN ETKİNLİK TV'SİNDE VE PANOSUNDA 12 MART İSTİKLAL MARŞI'MIZIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA ETKİNLİĞİ PAYLAŞIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma programı gerçekleştirildi. 12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma etkinliği okulumuzun Etkinlik TV'sinde ve panolarında yayınlandı. Öğrencilerimize bilgilendirme çalışması yapıldı.

Mrt

İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN CELAL GÜNGÖR VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN SEBAHATTİN KAYA'NIN PANSİYONUMUZU ZİYARETİ VE ÖĞRENCİLERİMİZLE BERABER ÇİĞ KÖFTE PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

İlçe Kaymakamımız Sayın Celal GÜNGÖR ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sebahattin KAYA pansiyonumuzu ziyarete gelmiştir. Kaymakamımız öğrencilerimizle sohbet ederek hasbihal etmiştir. Kaymakamımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze pansiyonumuza teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.

OKULUMUZDA DEPREM VE YANGIN TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Okulumuzda sınıflarda öncelikle öğrencilerimizi deprem ve yangında neler yapılmalı, nasıl hareket edilmeli vb. konularda bilinçlendirmek amacıyla eğitim videosu izletilmiştir. Video izletildikten sonra saat 11:00'da deprem tatbikatına geçilmiş ve öğrenciler çök kapan tutun pozisyonuna geçirilmiştir. Ardından sınıflardan adım adım çıkarılmıştır. Saat: 11:10'da da yangın tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ATASÖZLERİ VE DEYİMLER TEMALI "ANLAT BAKALIM ETKİNLİĞİ" YAPILMIŞTIR

Mrt

OKULUMUZUN PANOSUNDA DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ATASÖZLERİ VE DEYİMLER PANOSU OLUŞTURULMUŞTUR

Şbt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN İSMAİL BEY CAMİSİNDE BERAT KANDİLİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Öğrencilerimizden oluşan bir grupla İsmail Bey Camisinde Berat Kandili programı düzenlendi. Programda Kur'an-ı Kerim Tilaveti, çeşitli ilahiler ve Mevlüt okunmuş ve söylenmiştir. Programda emeği geçenlere teşekkür eder, hayırlı kandiller dileriz

Şbt

Sinop Şehit Ömer Can Açıkgöz Anadolu İmam Hatip Lisesi Tasavvuf Musikisi Korosu'nun Şef Ahmet SEVER Yönetiminde TASAVVUF MUSiKiSi KONSERİ Konferans Salonumuzda gerçekleştirilmiştir

Şbt

Okulumuzun Etkinlik TV'sinde ve okulumuzun panosunda öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi "Kadına Yönelik Şiddeti Önleme" konusunda yayın hazırlama etkinliği adı altında bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Şbt

Öğrencilerimize 112 Acil Hattı hakkında bilgilendirici videolar izletilmiştir. Öğrencilerimiz 112 Acil Hattını ne zaman ve nasıl kullanmaları ve içeriğinde neler olduğu hakkında bilgilendirilmiştir.

Şbt

Okulumuzun konferans salonunda Sağlık Çalışanları tarafından öğrencilerimize Organ Bağışı, Nakli, Aşılar hakkında bilgilendirme semineri yapılmıştır. Öğrencilerimiz konu hakkında bilmedikleri ve merak ettikleri soruları sorup cevaplarını almıştır.